GEVELREINIGING

 

 

 

Uw gevel heeft de juiste onderhoud nodig,weersinvloeden en de inwerking van verontreiniging zoals zuren in de buitenlucht en regenwater zorgen voor vervuiling van uw gevel. Hetzelfde geldt voor algengroei, mossen en schimmels.

 

Wij laten uw gevel en gevelbekledingen weer stralen en brengen haar terug in haar oorspronkelijke staat. Met het gebruik van de juiste technieken en materialen worden vuil, aanslag en ook graffiti grondig verwijderd.

Voor wij overgaan tot het te reinigen oppervlak zullen wij altijd een proefstuk plaatsen en aan de hand van dit proefstuk een passende offerte aanbieden.

 

Ook na het reinigen van ruwe of poreuze materialen kunnen wij deze impregneren of voorzien van een vuil en vochtwerende coating. Hier door word uw gevel weer vocht afstotend en blijft langer mooi en representatief.

 

 

 

Ook voor het reinigen van uw straatwerk en houten vlonder kunt u bij ons terecht. Na het reinigen van uw straatwerk kunt u er voor kiezen om u voegen te laten vullen met brekerzand of een voegmortel zodat u minder last hebt van aangroei van onkruid.

Na het reinigen van uw houten vlonder kunnen wij deze ook behandelen met een olie zodat uw vlonder langer meegaat en er mooier uit blijft zien.

 

 

Graag bespreken we met u wat wenselijk is voor uw gevel, straatwerk en/of houten vlonder. Daarnaast bekijken WIJ wat de effectiefste methode en beste frequenties voor het te reinigen oppervlak.