GLASBEWASSING

 

Glazenwassen is een vak, een vak wat door specialisten uitgevoerd dient te worden met oog voor dit vak.  Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk van uw pand . Het is dus van groot belang dat de glasbewassing regelmatig goed en grondig gedaan wordt. Omdat daarmee veel grotere kostenposten vermeden of tenminste uitgesteld kunnen worden. Onze glazenwassers hebben een ruime kennis van materialen en eventuele machines om uw ramen op een professionele manier te kunnen wassen.

 

Zo onderscheidt Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf Maurice zich op dit gebied door kwaliteit en service te bieden.

 

Graag bespreken we met U wat wenselijk is voor uw binnen- en buitenbeglazing. Daarnaast bekijken WIJ wat de beste ARBO technische methode en frequentie voor uw pand is.


Ook voor het reinigen van uw zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reinigen zonnepanelen voor zakelijke en particulieren klanten.

Door atmosferische vervuiling van zonnepanelen zal minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Wanneer u frequent uw zonnepanelen reinigt met daarvoor geschikt materiaal, blijft de energieproductie gedurende het jaar optimaal. Door atmosferische vervuiling kan het verlies in rendement oplopen tot 30% !

zonnepanelen reinigen, met het juiste materiaal van groot belang
zonnepanelen reinigen