VLOERONDERHOUD

Vloeronderhoud is een specialisme. Er bestaan veel verschillende vloeren met verschillende soorten vervuilingen. De vloer is vaak het visitekaartje van het bedrijf. Het is dus van belang dat deze er goed en verzorgt uitziet.

Wij verzorgen het onderhoud van  vloeren voor zakelijke en particuliere klanten.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het periodiek onderhouden van alle soorten vloeren. Naast grondige reinigingsbeurten verzorgen wij ook vloerbescherming en het dagelijks onderhoud. Uw vloer gaat bij goed onderhoud niet alleen langer mee, maar behoudt een verzorgde uitstraling en wordt slijtage tegen gegaan.

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten coatings voor verschillende soorten vloeren, wij laten ons regelmatig bijscholen zodat wij uptodate blijven van de ontwikkelingen van de soorten vloeren en reinigings / beschermingsmiddelen voor de vloeren.

Wij beschikken over een eigen machinepark voor de diverse ondergronden waardoor wij onze prijzen scherp kunnen houden. 

 

Sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor het egaliseren van uw vloeren, het leveren en legen van pvc vloeren, het schuren en afwerken van houten vloeren.

 

 

 

 

 

 

Graag bekijken wij met u de juiste manier van onderhoud en bieden u een juiste plan van aanpak voor uw vloer aan.

Heeft uw vloerbedekking (steen, hout, beton, grint, laminaat, tapijt, linoleum enz.) onderhoud nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.